Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
(1)
Autor
Ferdek Anna (tłumacz)
(1)
Pietrus-Rajman Agnieszka (tłumaczka)
(1)
Sot Jolanta (tłumaczka)
(1)
Teubner Odette
(1)
Wolter Annette (cukiernictwo)
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Ciasta
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Gotować Pysznie Jak Nigdy Dotąd)
Na książce ISBN wyłącznie niemiecki. Na okładce błędny ISBN.
Kto by nie chciał piec ciast jak prawdziwy cukiernik! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia swoje pierwsze kroki. W ponad 80 przepisach jasno i dokładnie opisano sposoby przyrządzania podstawowych rodzajów ciasta oraz tradycyjnych i współczesnych ciast i tortów. Kolejne etapy pracy są zilustrowane 140 zdjęciami przedstawiającymi krok po kroku najważniejsze czynności. Dzięki temu, że książka zawiera także wiele wskazówek, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda, sukces odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią. [Mak, 2001]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej